- hirdetés -

A Magyarkanizsai Nyugdíjas Egyesület meghívására vett részt a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének egy 8 fős csoportja Magyarkanizsán a Tisza-parton rendezett regionális nyugdíjas találkozón, melyen 8 vajdasági és 2 magyar nyugdíjas egyesület töltötte együtt a napot.

Az esős időjárás ellenére a betervezett sportrendezvény is lebonyolódott, melyen – sajnos – a magyar csapatok nem szerepeltek túlzottan jól – tudtuk meg Zsurka Jánosné beszámolójából, aki azt is megírta, hogy rendkívül hangulatos környezetben zajlott le a találkozó, ahol finom ételek és italok segítették az ismerkedést, a barátkozást. És ami teljessé tette az egész rendezvényt, az a kitűnő zene és ének volt, amely szerbül és magyarul is szólt.

Az orosháziakon kívül a Csongrád megyei nyugdíjas rendőrök egyesületének egy csoportja képviseltette magát, akikkel már ismerősökként üdvözölték egymást.

„Rendkívül szívélyes fogadtatásban volt részünk a vajdasági egyesület részéről, sőt még más települések egyesületei is felajánlották barátságukat, együttműködésüket. Egy felejthetetlen napot töltöttünk el a Tisza partján barátainkkal.” – írja Zsurka Jánosné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.