- hirdetés -

Kemény ellenfelet kapott a Rákóczi labdarúgó csapata a Magyar Kupában. A Szabadkígyós látogat augusztus 6-án Rákóczitelepre.

A napokban tartotta szezonnyitó értekezletét az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága a megyei labdarúgó csapatok számára, ahol kisorsolták ki a Magyar Kupa megyei párosítását. A sorozat első köréből felmentést kapott az idei megyei döntőt vívó Körösladány és a Kondoros.

A Rákóczi Vasas a Szabadkígyóst kapta ellenfeléül, a találkozóra augusztus 6-án, Rákóczitelepen kerül sor. A mérkőzés kezdési ideje: 17.30 óra. A mérkőzést  ingyenesen tekinthetik meg a nézők.

– Örülök, hogy hazai pályán mérkőzünk, közönségünknek így lehetősége lesz megismerni az új játékosainkat. Téttel bíró edzőmeccsnek fogom fel a mérkőzést, mert csak ilyen erős ellenfelekkel szemben mérhetjük fel, hogy hol tartunk a felkészülésben.  Bízom benne, hogy jó játékkal sikerül a kupa  következő fordulójába jutni – mondta Polyák László, a Rákóczi edzője.

A kupaszabályok szerint döntetlen esetén nincs hosszabbítás, jönnek a büntetők.

A további párosítás:

Füzesgyarmat – Vésztő, Lőkösháza – Tótkomlós, Dévaványa – Mezőkovácsháza, Bcs. Jamina – Szeghalom, Mezőhegyes – Szarvas.

A hat továbbjutó és a két erőnyerő augusztus 13-án újabb fordulóban vesz részt.

A Rákóczi Vasas július 30-án, szombaton 10 órakor felkészülési mérkőzésen fogadja a Szentes csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.