- hirdetés -

Dr. Szabó Ervin választókerületi elnök és a Jobbik Békés megye 4. számú választókerületének tagjai átadták összegyűjtött felajánlásaikat az augusztus 5-i németországi műtétjére váró tótkomlósi Tarr Annamáriának.

A választókerület vezetőinek felhívására az Almáskamarásról, Csanádapácáról, Magyarbánhegyesről, Medgyesegyházáról, Mezőhegyesről, Mezőkovácsházáról, Orosházáról, Tótkomlósról és Végegyházáról érkeztek a helyi alapszervezetektől felajánlások.

A Tótkomlóson üzemi balesetet szenvedett édesanya, már 61 műtéten esett át, miközben állapota egy cseppet sem javult. Utolsó reménye a németországi műtét, amihez még hiányzott némi anyagi forrás.

„A tótkomlósi édesanya megrázó helyzetére  még a tél folyamán lettek figyelmesek a MÖM  helyi tagjai és egy segélykoncertet szerveztek, amit Annamária műtétjére ajánlottak fel. A koncert ugyan nem hozta meg a várt eredményt, de az utóhatásai igen. A Magyar Önvédelmi Mozgalom akkor felhívására több mint kétszázezer forint érkezett Annamária számlájára. Az összegyűjtött pénzösszeget Dr. Szabó Ervin a Jobbik választókerületi elnöke, orosházi önkormányzati képviselő adta át kísérőivel Annamáriának” – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A munkahelyi baleset öt éve történt. Nem túlzás, de szinte az egész testét összeszabdalták erek, izmok, csontok pótlásáért és karja a hatvanegy műtét után is változatlan állapotban van. A fizikai fájdalom miatt dolgozni sem otthon, sem munkahelyen nem tud. Gyakorlatilag a roncsolt, agyon műtött keze használhatatlan! Ezen segítene a németországi műtét.

Már ténylegesen is, csak néhány tízezer forint hiányzik Annamáriának a teljes műtéti és járulékos költségekhez.

Amennyiben tud segíteni Annamáriának az alábbi számlaszámon, megteheti:
Számlatulajdonos, Tarr Annamária, Tótkomlós Bem utca 12. K&H bank Zrt. 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9.
számlaszám:10402544-86695757-54551001
nemzetközi: IBAN HU59 1040 2544 8669 5757 5455 1001
Swift:OKHBHUHB

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.