- hirdetés -

A rekordokat döntögető csapadékos időjárás miatt le kellett mondani a Sör-Virsli Fesztivál mindhárom napját, így a sokak által várt koncertek is elmaradtak. A szervezők viszont már azon dolgoznak, hogy újra lehozzák Orosházára a népszerű fellépőket.

Több mint 140 mm eső esett Orosházán 4 nap alatt, ami messze meghaladja a július havi átlagot. Ezért a Sör-Virsli Fesztivál szervezői két pénteki táncos produkción kívül kénytelenek voltak lemondani előbb a pénteki és szombati, majd a vasárnapi programokat.

Így a helyi fellépők mellett elmaradt a Tankcsapda, a Bikini, a Neoton Família, a Kowalsky Meg a Vega, a Ganxsta Zolee és a Kartel, Deák Bill Gyula, a Hősök, Caramel és a Csík Zenekar koncertje is.

– Hétvége óta azon dolgozunk, hogy pótoljuk az elmaradt koncerteket. A zenészek és zenekarok többsége úgy nyilatkozott, ők is sajnálják a helyzetet, és szeretnének fellépni Orosházán – mondta érdeklődésünkre Fejes Róbertné, turisztikáért felelős alpolgármester. – A helyzet azonban nem egyszerű, hiszen ezeknek az országosan ismert előadóknak erre az évre már tele van a koncertnaptárjuk. A tárgyalások most arról folynak, melyik fellépő mikor ér rá, és ezeket az időpontokat kell majd összehangolni – tájékoztatott Fejes Róbertné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.