- hirdetés -

Vízi torna, gyerekfoglalkoztató és családi vetélkedők színesítik a fürdő szolgáltatásait július 1-je óta. Gyopárosfürdőn profi animátorokat alkalmaznak a nyári szezonban, hogy átmozgassák a fürdőzők izmait és hasznos időtöltést biztosítsanak a gyerekeknek.

A torony medencében (idősebbeknek Cascos) csütörtök délelőtt gyerekek csoportja tornázott a vízben. No nem csak úgy maguktól, a partról mutatott gyakorlatokat végezték lelkesen.

A sárga pólóba öltözött animátorok július 1-jétől dolgoznak a fürdőben.

A partról mutatott gyakorlatokat a vízben végzik a fürdővendégek (Fotó: Rosta Tibor)
A partról mutatott gyakorlatokat a vízben végzik a fürdővendégek (Fotó: Rosta Tibor)

– Szerződést kötöttünk egy animátor céggel, az ő alkalmazottaik hétfő kivételével minden nap megmozgatják a vendégeket – mondja Benkő Ferenc, a fürdőt üzemeltető Városüzemeltetési zrt. vezérigazgatója. – 10 órától és 15 órától tartják a vizes programokat, emellett az uszoda melletti rendezvénysátorban és az élményfürdő teresza melletti filagóriában kézműves foglalkozásokat, gyerekprogramokat és ügyességi vetélkedőket szerveznek – tette hozzá az igazgató.

Tapasztalatunk alapján a vendégek részéről pozitív a fogadtatás, sokan vesznek részt a programokon, kiváltképp a hétvégi napokon. Rossz idő esetén az animációs programokat a fedett élményfürdőben tartják.

nagyobbért klikk a képre
nagyobbért klikk a képre

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.