- hirdetés -

A pénteki rendezvény fő témája a fiatalok internetezési szokása lesz.

Nagy siker övezi az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat rendezvénysorozatát, amely nem a gyerekeket, hanem a szülőket célozza meg.

Az előző két szülői értekezleten a téma a fiatalok bulizási szokásai volt, amely egy egészen tág témakört ölelt fel, hisz az alkoholfogyasztásról és a drogok világáról egyaránt szó esett. Az eseményeken szakemberek párbeszéde zajlik, akik próbálják minden szemszögből bemutatni a szülőknek, tanároknak és nevelőknek azokat a tényeket, melyek a fiatalokat érintik, mégsem beszélnek róla olyan nyíltan a felnőtteknek.

A mostani, harmadik Rendhagyó városi szülői értekezleten a fiatalok internetezési szokásairól lesz szó. Ezúttal Kalapos Évát, a Massza című könyv íróját, Nedeczky Lillát, a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a No Hate Speech Mozgalom képviselőjét, Dr. Rutai Zsuzsanna jogászt, Rácz Tünde pszichológust és Durkó Edina orosházi fiatal hívták meg.

A beszélgetésen való részvétel ingyenes, amelyre egyaránt várják az érdeklődő szülőket, pedagógusokat és fiatalokat is, kezdés 17 óra, helyszín: Justh Zsigmond Városi Könyvtár.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.