- hirdetés -

Rosszul lett egy Bónumi tanyákon élő hetven év körüli bácsi kedden este. Mivel a hely nehezen megközelíthető, ezért a mezőőröket hívták segítségül.

Kedden este fél kilenc körül kaptak értesítést a mezőőrök a bácsi menyétől, hogy a Bónumi tanyákon egyedül élő idős apósa telefonált neki, hogy nem érzi jól magát. A hely nehezen közelíthető meg, illetve a terepviszony sem jók, ezért hívta segítségül a mezőőröket. Kőrösi Attila és Fazekas Gábor teljesített éppen szolgálatot, akik jól ismerik a bácsit, és többször jártak már nála járőrszolgálatuk során. Mikor felkeresték otthonában, az idős ember az ágyában feküdt, nagyon rosszul érezte magát, és magas láza volt. Az ügyeletet hívták, akik épp másik helyszínen voltak, de a bácsi állapotára való tekintettel kérték, hívjanak hozzá mentőt.

A hely nehezen megközelíthető, a terepviszonyok is olyanok, amik nem teljesíthetők egy mentőautó számára, ezért az egyik mezőőr szolgálati gépkocsijával a mentő elé ment, majd a mentősöket, a szükséges felszereléseikkel együtt a bácsihoz szállította. A kivizsgálás után kiderült, komolyabb a baj, ezért az idős embert kórházba szállítják, akit a mentősökkel együtt a mezőőrök vittek vissza a mentőautóhoz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.