- hirdetés -

Ismét Orosházán lesz a nagyszabású, négynapos Orosházi Libamájfesztivál. Koncertek, vetélkedők, szakmai konferencia, gyermekprogramok és persze sok finomság várja az érdeklődőket. A rendezvény ingyenes, és a város új DOTTO vonata is ingyen szállít minden érdeklődőt a fesztivál ideje alatt a belvárosból Gyopárosfürdőre és vissza.

– Néhány év távollét után “hazahozzuk” a fesztivált és a korábbinál is jobban törekszünk arra, hogy minden rétegnek lehetősége legyen kikapcsolódni a pünkösdi hosszú hétvégén – nyilatkozta az OrosCafénak a közelmúltban a turisztikáért felelős alpolgármester. Fejes Róbertné hangsúlyozta, elsődleges szempont volt, hogy mindenki által elérhető legyen a fesztivál összes programja, ezért döntött úgy a városvezetés, hogy ingyenessé teszi a programokat.

Programból pedig nem lesz hiány május 13-16-a között az Alföld Gyöngye Hotel parkjában. Fellép majd Dombóvári István, Zsók Levente, Hajdú Balázs, Vastag Csaba és Tóth Vera az Abrakazabra Zenekar kíséretében, de lesz Mrs. Shame, Acoustic Planet és Jammy koncert is.

A gyerekekre is gondoltak, hiszen május 16-a, azaz pünkösdhétfő teljes egészében róluk szól majd. Rengeteg gyerekkoncert, gyermekprogram és állatsimogató várja őket. A szülőknek pedig külön jó hír: a rendezvény alatt az összes ugrálóvár ingyenes lesz.

A részletes programért katt a képre
A részletes programért katt a képre

Több konyha is kínálja majd libamáj-különlegességeit, lesz, ahol igazi sztárséfek készítik az ételeket. A szervezők elmondták, az árakat úgy alakították ki, hogy mindenki számára megfizethetőek legyenek ezek a nem mindennapi ételek.

Emellett  a „Hízott víziszárnyas-ágazatért” rendeznek május 13-án délután szakmai konferenciát a hotelben.

A programok ideje a nemrégiben megvásárolt Dotto kisvonat jár a belvárosból a rendezvény helyszínére és a fürdő főbejáratához, majd vissza a városba. Az utazásért nem kell fizetni ezen a négy napon.
Az első indulás pénteken 15.30-kor, szombaton és vasárnap 11:30-kor, hétfőn 09:30-kor. A teljes menetrend ide kattintva található a fürdő oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.