- hirdetés -

Realecta ismét videóklipet forgatott április 21-én: most a “Riffle dem talk” c. nyári slágeréhez, melyet Milli Chab-bel közösen készített. Állítása szerint a mostani klip a tavalyi “Hot Like We”-nél is jobban fog kinézni, melyben már így is bővelkedtek a profi esőgépes és lángcsóvás jelenetek. A klipet ismét saját filmstúdiójában, a Main One Studio-ban készítette. Megnéztük a forgatást, melyről egy videót is készítettünk. Nézd meg az első elérhető betekintő filmet csak nálunk, az OrosCafén!

Idén a megszokottnál is több pirotechnikai elemet használt Tóth B Richárd, Realecta, az orosházi producer, aki saját stábjával, a Main One Studio-val közösen talált ki egy videóklipet az idei nyár magyar trap slágeréhez, a “Riffle Dem Talk”-hoz. A számban közreműködik az orosházi származású dancehall rapper, Tompa Csaba, művésznevén Milli Chab is, kinek már közös fellépései is voltak a legendás Ladánybenye27-tel vagy a Budapest Riddim Bandel, illetve együtt dolgozott a jamaikai Kimichi Recordssal és az osztrák Shizzle Soundsystemmel is.

Realecta elárulta, hogy egy akciófilmet forgatnak a zenéhez, amiben lesz minden, amit a verekedős mozikból megszokhattunk: karate, lövöldözés és robbantás. Az idei kisfilm forgatókönyvírásakor a pörgésre és a szélesebb körben fogyaszthatóságra törekedett az előadó stábjával.

A tavalyi „Hot Like We” c. videóklipjét már a VIVA TV és a Music Channel is rendszeresen játssza Magyarországon, a mostani videóklipet is várják a zenei csatornák.


A forgatásról először nálunk, az OrosCafén nyerhetsz betekintést, hiszen videót is készítettünk, hogy milyenek lesznek az akció jelenetek és milyen pirotechnikát használtak a srácok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.