- hirdetés -

Orosházán vendégszerepel május 3-tól 5-ig a Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős társulata. Játékunkban 2 főre és 4 főre szóló belépőt sorsolunk.(x)

A Richter család neve az utóbbi 20 évben szorosan összefonódott a minőségi cirkusz fogalmával. Ezért döntöttek úgy, hogy Budapest után Orosházára hozzák a cirkuszfesztivál hangulatát.

Ifjabb Richter József igazgatótól megtudtuk, idei, „Best of” elnevezésű műsorukban a legjobbak mérik össze tudásukat, a világ különböző cirkuszfesztiváljain aranydíjat elnyert műsorszámokkal.

Cirkuszpénztár nyitva tartás: naponta 9-19 óráig.
Az előadások kezdete: 18 óra, helyszín: Tesco parkoló melletti terület

Először láthat a magyar közönség fóka produkciót a híres Hölcher család és három oroszlánfóka közreműködésével. A világhírű Gerling csoport tagjai magasdrót és halálkerék produkciójával kockáztatják életüket.

Igazi világrekordot mutat be az egyetlen Magyar Arany Pierrot díjas ifj. Richter József, aki 32 egzotikus állattal egyszerre áll porondra. A humorról a Chaplin díjnyertes Totti Alexis gondoskodik egyedi stílusban.

A világ legfiatalabb elefánt idomára, René Casselly Jr. öt elefánttal érkezik. A Richter-csoport, közkívánatra újra magyar zászlóval száguld lóháton, valamint ugródeszka produkciót ugyancsak bemutatnak. Hosszú évek után ismét zsonglőr produkciót is láthat a nagyérdemű, a svájci Eddy Carello tolmácsolásában. A műsort ebben az esztendőben is 10 fős zenekar kíséri minden este, énekesük Lady Massala.

A cirkuszi bemutató előtt játékot hirdetünk, melynek során 1 db 4 főre és 1 db 2 főre szóló belépőt sorsolunk, melyek bármelyik nap igénybe vehetők.

A kérdés, amire várjuk a helyes válasz betűjelét:

Mikor indult útjára a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó sátorcirkusza?

A: 1990

B: 1995

C: 2000

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk május 1., vasárnap 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen cirkusz, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között, 1 db 4 főre és 1 db 2 főre szóló belépőt sorsolunk, melyek bármelyik nap igénybe vehetők.

A nyerteseket értesítjük az átvétel részleteiről.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.