- hirdetés -

Van okostelefonod? Mindent tudsz róla? Ha nem, Fazekas Attila Csaba informatikus-könyvtáros ingyenes előadása segíthet.

Az internet világa az okostelefonok tükrében címmel tart előadást április 23-án, 16 órától a Gyopár Education tantermében (Kós Károly utca 4.)

Android operációs rendszer, 13 megapixeles kamera, 8 magos processzor, 8 GB belső tárhely, microSD…. ez csak néhány kifejezés, amit egy telefon vásárlása kapcsán a készülék termékjellemzőjénél olvashatunk. De tudjuk-e pontosan, hogyan kapcsoljuk össze ezeket a jellemzőket azokkal az igényeinkkel, amire a telefonunkat használni szeretnénk.

Fazekas Attila Csaba a Szegedi Tudományegyetem informatikus-könyvtáros szakon végezte mesterdiplomáját, és az itt szerzett ismeretei, illetve kutatásai alapján tartja az előadást az okostelefonokban rejlő lehetőségekről.

Az előadás célja, hogy megismertesse a jelenlegi és a leendő felhasználókat az okostelefonokkal kapcsolatos alapfogalmakkal, a bennük rejlő lehetőségekkel, és a készülékek igényeink szerinti ki/felhasználásával.

Szó lesz többek között a mobiltelefon-függőségről, annak előnyeiről és hátrányairól is. A témát alapjaitól kibontva egészen a technológia fejlődéséig, a jövő kivetítéséig fejti ki Fazekas Attila, ezért minden korosztály számára hasznos információkkal szolgálhat.

Az előadás végén kérdéseket lehet feltenni, kötetlen beszélgetés formájában problémákat megoldani.
Az program ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A korlátozott helyi lehetőségek miatt a részvételi szándékot a 0620-565-7117-es telefonszámon vagy az info@gyoparedu.hu e-mail címen legkésőbb az előadás kezdése előtt egy órával jelezni kell.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.