- hirdetés -

A 2014-es széria sikere után április 15-től folytatódik a közmédia komolyzenei tehetségkutatója a Duna Televízión. Nyolc héten át szurkolhatunk a tehetségeknek, az első széria kiválóságait pedig május 3-án Orosházán is láthatjuk!

A Virtuózok Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsora, ahol 3 korosztályban hirdettek győztest, akik saját lemezfelvételt készíthettek és amerikai fellépési lehetőséghez jutottak. Az Egyesült Államok egyik nagy média vállalkozása, a Golden Globe, az American Music Awards és sok egyéb megaprodukció forgalmazója megvette a műsor nemzetközi forgalmazási jogát, hogy továbbvihesse a magyar tévés formátumot.

Május 3-án 18 órától az első széria szereplői közül négyen személyesen mutatják meg tudásukat az orosházi közönségnek a Petőfi Művelődési Központban.

Ők négyen játszanak majd Orosházán
Ők négyen játszanak majd Orosházán

Szűts Apor zongorista és zeneszerző sokoldalúságát jelzi hogy, karmesterként egy részben általa alapított zenekart is vezet. A harmonikás Demeniv Mihály, a hegedűn játszó Sándor Zoli, és a kicsik között induló hárfás Szauer Bianka, a műsor 9 fős döntőjében szerepeltek. Demeniv Mihály a műsor különdíjasa lett.

Játssz velünk és nyerj! Két páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen megválaszolják kérdésünket.

Melyik televízió csatornán folytatódik a Virtuózok?

A: M1

B: M2

C: Duna TV

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk április 21-én, csütörtök 12 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen Virtuozók, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között 2 db páros belépőjegyet sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.