- hirdetés -

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda életében a ötödik, az iskola fennállása óta tizenegyedik alkalommal szerveztek József bált, immáron új néven, Eötvös bálként. A rendezvény bevételét a tanulókra és további rendezvényekre fordítják majd.

Az április 2-i, jótékonysági célt szolgáló József bált az iskola vezetése a szülői munkaközösséggel közösen szervezte, idén először Eötvös bál név alatt. Az Eötvös katolikus iskolaként ötödik, viszont a tanintézmény fennállása óta a tizenegyedik alkalommal rendezték meg a bált.
–  Ennek a bálnak egyetlen célja van, az hogy mindenki jól érezze magát. Mint minden évben, egy kellemes estét szerettünk volna rendezni azoknak, akik elfogadták meghívásunkat. A tombolahúzás a jelenlévők örömére szolgál, melynek bevételével a szülői munkaközösség gazdálkodik majd – tájékoztatott Gombkötő Valéria, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatóhelyettese.

A jótékonyság jegyében gyűltek össze bálozni (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A jótékonyság jegyében gyűltek össze bálozni (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az ünnepi műsor keretében a tanulók leglátványosabb farsangi műsorszámaikkal, tavaszköszöntő verseikkel, majd a nyolcadikos diákok angol keringőjével szórakoztatták a több mint 200 fős nagyérdemű közönséget.

Pohárköszöntőt mondott Gombkötő Valéria, melyet a vacsora, zene és tánc követett. A bálon befolyt összeget az iskola hagyományőrző programjainak támogatására és a diákok jutalmazására fordítják majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.