- hirdetés -

Lejárt játék!

Az Új esély Magyarországon az első angol nyelven forgatott keresztény motivációs film, melyet egy adventista író és filmrendező, Czeily Tibor álmodott meg és vitt vászonra. A filmet egy amerikai forgalmazó révén az Egyesült Államokban és a világ 37 országában vetítették.

Április 10-én 17 órától Orosházán is láthatjuk az Új esély című filmet a művelődési központban, közönségtalálkozóval egybekötve. A vetítésre jegyet vásárolni a helyszínen lehet 16 órától. De nálunk nyerhetsz is!A vetítés előtt most játékot hirdetünk. Egy páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen megválaszolják kérdésünket.

Melyik városban forgatták az Új esély című filmet?

A: Szeged

B: Debrecen

C: Pécs

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk április 6-án, szerdán 12 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen Új esély, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között 1 db páros belépőjegyet sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Bővebb filmismertető:

Miller Márk élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami, ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsátják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít, ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.