- hirdetés -

A Kossuth-díjas színész a ma egyre népszerűbb műfajjal jön városunkba március 31-én, a „Széllel szembe” című műsor alcíme poénok és poémák.

Az elhangzó sztorik humorosak és szívmelengetőek
Az elhangzó sztorik humorosak és szívmelengetőek

Azaz, ebben a műsorában a nálunk is egyre népszerűbb stand up műfaj jellegzetességeit használja oly módon, hogy a történetek és a tréfák közé becsempészi kedvenc verseit.

Az elhangzó sztorik humorosak és szívmelengetőek. Az életről, színházról, rólunk szólnak hol viccesen, hol ironikusan. Jordán Tamás ezzel az előadásával megkapta a Vidor Fesztivál különdíját „példaértékű műfaji újításért”.

A programot a színházak világnapja alkalmából szervezi a művelődési központ, március 31-én 19 órától.

1961-ben a Nemzetközi Színházi Intézet bécsi közgyűlése által elfogadott határozat alapján e napon van a színházi világnap. A Nemzetközi Színházi Intézet 1975. évi kongresszusa úgy határozott, hogy 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntsék e napot.

​Célja, hogy felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tisztelegjen a színészek, a színházi dolgozók előtt, kérje a közönség szeretetét és támogatását. Ezen a napon köszöntik a színészeket.

Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, munkásságáról bővebben itt olvashattok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.