- hirdetés -

Megtartotta Területi Küldöttválasztó Gyűlését a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Békés Megyei Szervezete, ahol újra Nagy Mihály Lászlót választották meg elnöknek – tudtuk meg a szervezet sajtóközleményéből.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a vezetőségben. Az elnökség döntése értelmében a területi és megyei szervezetek 2016. februárjában és márciusában tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnököket, az országos küldötteket és az országos pótküldötteket választják meg.

A Békés megyei szervezet március 24-én megtartott gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Príma Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Az ezt követő elnökválasztáson pedig a jelenlévő tagok újra Nagy Mihály Lászlót választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szintű érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

További öt évig végzi az elnöki teendőket Nagy Mihály László (Fotó: VOSZ Békés Megyei Szervezete)
További öt évig végzi az elnöki teendőket Nagy Mihály László (Fotó: VOSZ Békés Megyei Szervezete)

Nagy Mihály László családi vállalkozásként egy mérnökirodát vezet, amely műszaki biztonságtechnikai tevékenységével egész Békés megyében és azon kívül is jól ismert immár 25 éve. A mérnök-vállalkozó 1990-ben lépett be a VOSZ Békés Megyei Szervezetébe, ahol évekig megyei küldöttként dolgozott, majd az újjászervezés során 1999-ben választották meg elnöknek, amely tisztséget azóta is folyamatosan betölti.

Nagy Mihály László vállalkozói és társadalmi tevékenységének elismeréseképpen 2001-ben „Az Év Vállalkozója” kitüntetést, 2007-ben Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át, valamint 2011-ben a Békés Megyei Hírlap online szavazása alapján „Békés Megye Év Embere” lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.