- hirdetés -

Az OMTK-ULE 1913 több helyszínen, több korosztályban lépett pályára az elmúlt hétvégén. Tóth-Kása Sándor egyesületi elnök értékelte a gyerekek teljesítményét.

Március 2-án játszották az U17 és U19 mérkőzéseit NB II-es csapataink az OMTK-ULE Sportközpontjában, műfüvön.

OMTK-ULE U19 – Hódmezővásárhely 2 – 4

Ifjúsági csapatunk 2-1-es vezetés után szenvedett vereséget. Gólszerzőink: Simon Róbert és Ivanics Zsolt. A téli holtszezon alatti edzőcserének köszönhetően az utóbbi időben javult az edzéslátogatottság. Erőnléti problémák még jelentkeznek, de ha a gyerekek lelkesedése töretlen marad, előbb-utóbb ez az eredményeken is látszani fog – nyilatkozta a mérkőzésről az elnök.

OMTK-ULE U17 – Hódmezővásárhely 3 – 1

Kiemelendő a gyerekek küzdeni akarása és a csapat remek helyzetkihasználása. A mérkőzésen több fiatalabb korosztálybeli játékos is szerepet kapott. Góljainkat Jónás Z.,Kichler R.,és Pelle P. szerezték.

Március 5-én lépett pályára U14 és U15 csapatunk hazai környezetben a Várfürdő-Gyula Termál ellen.

OMTK-ULE U15 – Várfürdő-Gyula Termál FC 2 – 1

Nagy csatát és szoros eredményt hozott a mérkőzés. A meccsen több U14-es korosztályú játékos lépett pályára. Kiemelkedően játszott a két gólt szerző Tóth László. Kiváló kapusteljesítménnyel rukkolt ki az U14-es korosztályú Beke Sándor és mint mindig, Lehoczki Tamás és Barna Márton is hátára vette a csapatot- dicsérte a játékosokat Tóth-Kása Sándor.

OMTK-ULE U14 – Várfürdő-Gyula Termál FC  8 – 0

Hatalmas elánnal vetették magukat a küzdelembe a gyerekek. A csapat minden tagja önzetlenül és a csapatérdeket szem előtt tartva játszott a mérkőzésen és Szabó Áron (3), Fehér Bence (2), Tóth-Kása Ádám (2), valamint Nagy Zsolt góljának köszönhetően 8-0 arányban lehengerelték a lelkes gyulai csapatot. Ezzel a győzelemmel U14-es csapatunk a tabella második fokára lépett.

Bozsik-program Vásárhelyen

Az OMTK-ULE U11 és U13-as csapata Hódmezővásárhelyen, a Kiemelt Régiós Bozsik tornán szerepelt a múlt hétvégén.

A Bozsik-program orosházi résztvevői (Fotó: egyesület)
A Bozsik-program orosházi résztvevői (Fotó: egyesület)

– A programról annyit érdemes tudni, hogy három megye 2-2 kiemelt csapata mérkőzik egymás ellen körmérkőzéses formában. A rendezvények mindig más helyszínen kerülnek lebonyolításra. Békés megyéből a Békéscsabai Akadémia és az OMTK-ULE 1913 csapata, Csongrádból a SZEOL és a Hódmezővásárhely, Bács-Kiskun megyéből a Kecskeméti Akadémia és a Baja vesz részt. Érdekesség, hogy nincs tabella, az eredmények csak információs jellegűek – tájékoztatott a Bozsik-programról Tóth-Kása Sándor.

Az U13-as orosházi csapat öt döntetlennel zárta a napot. Az U11-es korosztály szoros meccseket játszva két győzelemmel és három verséggel tért haza.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.