- hirdetés -

Orosháza operettkedvelő közönségének egész estés gálát szerveznek, ahol fellép Straub Dezső Jászai Mari-díjas színész is. Van három páros belépőnk és egy kérdésünk.

Évek óta hatalmas sikerrel lép fel a társulat az orosházi színpadon, eddig szinte kizárólag telt házas közönség előtt. Négy énekes, ugyanennyi táncos, komoly műszaki stáb és ​Straub Dezső Jászai Mari-díjas művész érkezik Orosházára március 21-én, 19 órától a művelődési ház színpadára, hogy nőnapi gálát adjon.

Garantált az egész estés fergeteges operett show énekesekkel, táncosokkal. Keringő, palotás, polka, szebbnél szebb koreográfiák és jelmezek.

Az előadás előtt játékot hirdetünk, melyen három helyesen válaszoló és szerencsés nyertes, párjával ott lehet a tartalmas estén.

És a kérdésünk:

Mikor született Straub Dezső?

A: 1952. április 2.

B: 1954. április 10.

C: 1956. április 12.

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk március 12-én, szombat 12 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen operett, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között három darab páros belépőjegyet sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.