- hirdetés -

Fekvenyomásban nyert Eb címet a Toldi SE versenyzője. Felhúzásban és guggolásban második lett, így összetettben is ezüstöt nyert. Paczuk Ádám negyedik lett összetettben.

Az észtországi  Tartuban ezekben a napokban rendezik az ifjúsági-, junior- és felnőtt RAW Európa bajnokságot. Mint azt Musztafa Imre edző, szövetségi kapitány facebook oldalán hírül adta, a Toldi SE két kiválósága remek eredményt ért el.

Az újdonsült bajnok érmeivel a nyakában (Fotó: Lovas Mónika Facebook oldala)
Az újdonsült bajnok érmeivel a nyakában (Fotó: Lovas Mónika Facebook oldala)

Lovas Mónika +84 kg-ban összetettben (csupán testsúlykülönbséggel) ezüstérmet szerzett. Versenyzőnk guggolásban 2. helyezést ért el 162,5 kg-mal, fekvenyomásban 107,5 kg-os teljesítménnyel a legjobb lett, felhúzásban 190 kg-mal második helyen végzett, így szerezte meg összetettben az ezüstérmet.
– Köszönöm a lehetőséget Musztafa Imrének, a felkészítést Szabó Ágnesnek és a csapatnak – írta Facebook üzenetében az újdonsült Európa bajnok.

Paczuk Ádám a 74  kg-os  súlycsoportban az ifjúsági korosztályban élete legjobb teljesítményével 465 kg összteljesítménnyel negyedik helyen zárta a versenyt. Guggolásban 160 kg-ot,  fekvenyomásban  110 kg-ot, felhúzásban 195 kg-ot sikerült teljesítenie.

Az Európa bajnokság március 12-én ér véget, addig további sikerekért szoríthatunk, hiszen Szabó Ágnes is éremesélyes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.