- hirdetés -

Ez alkalomból sokféle akcióval kedveskedik a gyógyszertár február 29-e és március 27-e között. (x)

A szokásos, havonta megújuló 100-nál is több terméket érintő Alma Patikai akcióinkban akár 50% kedvezményt is kaphat. Szinte minden SCHOLL terméket nagykereskedelmi áron tud most megvásárolni.

Akciók sokasága márciusban is
Akciók sokasága márciusban is

Alma Gondozási kártyával 5%(minden vény nélkül kapható gyógyszer, egyéb termék vásárlásakor és egyes vényköteles, társadalombiztosítási támogatást nem élvező gyógyszerek árából), webáruházunkban 10% azonnali kedvezményre jogosult.

Így az egyéb termékek és a vény nélkül kapható gyógyszerek mellett egyes vényköteles gyógyszerek árából is kedvezményt kap. A kedvezmények más akcióval nem vonhatók össze. A törzskönyvezett receptköteles gyógyszerek mellett nálunk az egyedi engedéllyel beszerezhető import gyógyszereket is megkapja!

A törzskönyvezett recept recept nélkül kiadható gyógyszereket, gyógyhatású termékeket, homeopátiás, étrend-kiegészítő termékeket, gyógyászati segédeszközöket (kötszereket, fürdőkád-kapaszkodókat, Lumbamed deréktámasztó öveket, mellprotéziseket…), kozmetikumokat nálunk kedvező áron találja!

Az összes Uriage francia kozmetikumokra 20%, de két termék vásárlásakor már 25% kedvezmény jár. Várandós Csomagunk ingyenesen vehető át patikánkban. Minden várandós édesanya 1 dobozra jogosult. Töltse le az Édes Kisbabám mobil applikációt, vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalon regisztráljon!

Érdeklődjön patikánkban, web-áruházunkban!

160303_feher_kigyo_akcio(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.