- hirdetés -

Újabb győzelmével közelebb került az NB I felé az Eötvös Diák Pedagógus SE NB II-es férfi asztalitenisz csapata.

Február 20-án, a 13. fordulót játszották az NB II-es férfi asztalitenisz bajnokság dél-keleti csoportjában. Csapatunk az első helyről várta a bajnokság 9. helyén tanyázó Békési SE II. gárdáját.

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt az Orosháza – azonos  pontszámmal  a Kecskeméttel – az 1. helyen áll a tabellán. A csapat egyik játékosát, Roszik Attilát kérdeztük az esélyekről és a távlati célokról.

– Mindenképpen győzelmet várok, bár az ellenfél két nagyon jó játékossal rendelkezik, de a mi két első emberünk jobb náluk. Úgy gondolom, szoros meccsen nyerünk. A bajnokság végkimenetelét tekintve jelenleg fej-fej mellett haladunk az NB I felé a Kecskeméttel, sorsdöntő lesz a ceglédi mérkőzésünk. Ha feljutnánk, mindenképpen játékost kellene igazolnunk – emelte ki.

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt az Orosháza az 1. helyen áll a tabellán (Fotó: Rajki Judit)
Hat fordulóval a bajnokság vége előtt az Orosháza az első helyen áll a tabellán (Fotó: Rajki Judit)

A játékos esélylatolgatása „bejött”, hiszen szoros mérkőzéseken, de nyert az orosházi csapat.

Eötvös DPSE Orosháza – Békési SE II. 11  – 7

NB II-es férfi asztalitenisz csapatbajnoki mérkőzés. Orosháza, Fürdő utcai terem.

Győzteseink: Kaiser János  4, Göndös Gábor 3, Roszik Attila 1, Losonczi Benjámin 1, Bohács Béla 1, és a Göndös-Losonczi páros nyert.

– A papírformának megfelelő eredmény született, listavezető csapatunk Kaiser remek játékával itthon tartotta a két pontot. 3-3-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, ezután koncentráltabb játékunknak köszönhetően, több szoros mérkőzést megnyertünk, beállítva  a 11-7- es végeredményt – értékelte a mérkőzést a négy győzelmet szerző Göndös Gábor.

Az Eötvös DPSE csapata legközelebb február 28-án Mezőtúron szerepel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.