- hirdetés -

Mezőberényben rendezték meg február 13-án az V. GRANTOOL női labdarúgó teremtornát. A Szentetornyai Amazonok a mezőnyben jól fociztak, de a kapu előtt határozatlannak bizonyultak.

A házigazdák mellett a Szolnok, Kisújszállás, Kaszaper, Nagymágocs, Fegyvernek, Szentmihály és a Szentetornyai Amazonok vettek részt a nyolccsapatos tornán. Két négyes csoportban küzdöttek a lányok a pontokért. Csoportonként az 1-2. helyezett gárda jutott a felsőházba.

Az Amazonoknak nem sikerült a négy közé jutás, meglepetésként csak csoport harmadikok lettek. Így a Kaszaperrel játszottak az 5-6. helyért, amit büntetőkkel elvesztettek.

– Mindhárom csoportmeccsünkön nagy mezőnyfölényben játszottunk, játéktudásban ellenfeleink fölé nőttünk, de egy tucat kapufát rúgtunk egy elhibázott büntető mellett. A mezőnyjátékkal meg voltam elégedve, sok szép támadást vezettünk – értékelte a nap tapasztalatait Zvolenszki Attila edző.

Orosházi eredmények:

Szentetornyai Amazonok – Szentmihály 0-1
Szentetornyai Amazonok – Nagymágocs 1-2, góllövő: Zvolenszky Kata
Szentetornyai Amazonok – Fegyvernek 3-0, góllövők: Szlopoczki Nikoletta (2), Zvolenszky Kata

5-6 helyért:

Szentetornyai Amazonok – Kaszaper 0-0, büntetőkkel 0-1

A tornát a Szolnoki MÁV utánpótlás csapata nyerte a Mezőberény és a Nagymágocs előtt. A további sorrend: 4. Szentmihály (Szeged), 5.  Kaszaper, 6. Amazonok, 7. Fegyvernek, 8. Kisújszállás

Az Amazonok február 21- én, Csanádapácán,március 20- án, Orosházán, az V. Amazon Kupán vesznek részt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.