- hirdetés -

Ugrálóvár minden mennyiségben – ezt kínálja a MEGA játszóház, amely február 6-án ismét városunkba érkezik. Játékunkban egy családi belépőt sorsolunk ki.

Február 6-án gyerekbirodalommá változik a Táncsics gimnázium sportcsarnoka, vonatos játszóház, Disney óriáscsúszda, Gyalog Kakukk légvár, Happy Dragon – óriás légvár, kis csúszda, pálmafás akadálypálya, vonatos bébi részleg, járgányok, bábműsor, bohócműsor, Bobo Car autók, 3D Mozi – csak néhány abból a sok-sok lehetőségből, amit a MEGA játszóház kínál szombat délutánra.

Az ugrálóvárakat maximum 60 kg-os testsúlyig lehet használni, így az utazó játszóház inkább kisgyerekeknek és alsó osztályos iskolásoknak van kitalálva.

A Mega játszóház február 6-án, szombaton 10-17 óráig vendégeskedik városunkban.

Ha szeretnéd meglepni gyermekeidet egy felejthetetlen délutánnal, nem kell más tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre, és ha a szerencse is melléd áll, tiéd egy családi belépő (2 felnőtt, 2 gyerek).

Mikor járt Orosházán legutóbb a MEGA játszóház?

A: november 8.

B: október 11.

C: december 10.

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk február 3-a, szerda 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen ugrálóvár, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy darab családi (2 felnőtt 2 gyermek) korlátlan belépőjegyet sorsolunk ki. A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.