- hirdetés -

Befejeződött a Békés megyei női műfüves futsal bajnokság őszi sorozata. A Szentetornyai Amazonok az 1. helyről várják a tavaszi folytatást. A csapat teljesítményét Zvolenszki Attila edző értékelte.

A bajnokság őszi sorozata után az első helyet tartva karácsonyozhat női focicsapatunk. Zvolenszki Attila edző úgy fogalmazott, bár a csapatnak van még hova fejlődnie, de jó úton haladnak.
– Legfontosabb célunk a nyár végén az indulási feltételek megteremtése volt, amiben az önkormányzat mellénk állt, így elindulhattunk a bajnokságban. Szakmailag az elmúlt évi ezüstérem után ismét a dobogót tűztük ki magunk elé. Az őszi elsőség azt bizonyítja, hogy jó úton járunk, bár edzői szemmel nézve van még hova fejlődnünk. Egyénileg nem szeretnék senkit kiemelni, minden játékosom odatette magát, igazi csapatként „működtünk” – sorolta Zvolenszki Attila.

Áprilisban folytatódik a bajnokság, ismét szurkolhatunk az Amazonoknak (Fotó: csapat)
Áprilisban folytatódik a bajnokság, ismét szurkolhatunk az Amazonoknak (Fotó: csapat)

Az edző az edzéslátogatottsággal már kevésbé elégedett, bár elismeri: nem egyszerű a munkát összeegyeztetni az edzések időpontjával, ebben még előrelépésre lenne szükség.

A házi góllövőlistát Zvolenszki Kata vezeti 9 góllal, őt követi Groska Adrienn 7 találattal. További gólszerzők: Zvolenszki Vivien, Horváth Renáta és Szlopóczki Nikoletta 2-2 góllal. Az önkormányzatnak, a csapatot támogató vállalkozóknak és magánszemélyeknek is köszönetet mondó edző kiemelte, a csapat télen sem áll le teljesen, minden hétvégén teremben játszanak baráti mérkőzéseket játszani, ahogyan ezt az előző években is tették.

A bajnokság tavasszal folytatódik, áprilistól ismét szurkolhatunk a Szentetornyai Amazonoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.