- hirdetés -

 A PET BAU ASE összefogott a Békési TE csapatával, közösen pedig megnyerték a versenysorozatot. 

Szövetségi határozat alapján írták ki a két újonc és két serdülő játékos által alkotott csapatok kétfordulós bajnokságát, melynek az volt a különlegessége, hogy az együttesekben lányok és fiúk vegyesen játszhattak és lehetőség volt más egyesületbe tartozó versenyzők szerepeltetésére.

Mivel az Eötvös DPSE önállóan indított csapatot, az orosházi vezetők a Békési TE újonc ranglistás játékosát, Szűcs Sándort nyerték meg a szereplésre.
– A tavaszi fordulókban a PET-BAU ASE Orosháza néven szereplő együttesünkben egy serdülő, Szász Rita és három újonc játékos, Varga Bernadett  Szűcs Sándor és Molnár Levente szerepelt, míg az őszi fordulók során a visszalépő serdülőkorú Szász Rita helyettesítésére a szintén békési Balogh Ágnes Kyra került a csapatba. Így mivel mind a négy játékos újonc korosztályú, az ellenfelek ismeretében nagyobb volt az összeállítás variálhatóságának lehetősége – ismertette az előzményeket Bogdánffy Csaba szakosztályvezető.

A csapattagok minden tekintetben kitettek magukért, hiszen a tavaszi száz százalékos teljesítmény után ősszel is csak egy pontot veszítettek, éppen az Eötvös DPSE ellenében.
– A versenysorozat végeredménye hatalmas siker, hiszen három megye legjobbjait  vagyis kilenc csapatot sikerült megelőznünk magabiztos fölénnyel, hat ponttal a második helyezett Kecskeméti Univer előtt. Valamennyi játékos bebizonyította, további töretlen fejlődéssel reményteljes jövő előtt állnak és sokat hallhatnak Balogh Ágnes Kyráról, Varga Bernadettről, Molnár Leventéről és Szűcs Sándorról az asztalitenisz sportág szerelmesei – összegzett Bogdánffy Csaba.

A klub külön köszönet mond Balogh Józsefnek, a Békési TE vezetőedzőjének, aki segítette a két egyesület közötti  összefogást, ami jelentős tényező volt a végső győzelem kivívásában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.