- hirdetés -

Ingyenes előadásra, különleges zenei élményre várják az érdeklődőket december 3-án 19.30-tól, a katolikus templomban. Írjuk a részleteket!

Advent időszakában közös produkciót állít ki a Moltopera és a nemzetközileg ismert és elismert ExperiDance.

Az Angyalok Kara egy különleges kórus-happening, amely a fülünkben csengő örökzöld karácsonyi dalok átirataival igyekszik meghittséget és magas fokú zenei élményt eljuttatni Magyarország több mint száz településére, angyali jelmezekben, kosztümökben.

 Az ötlet, a vizualitás és a koreográfia az Experidance munkáját dícséri, a kórus válogatása, az átiratok elkészítése (Magyaróvári Viktor / Kayamar szerzeményei) és a zenei megmunkálás a Moltopera feladatrésze volt.

A projekt zenei vezetője, Tőri Csaba, villámgyors próbasorozat végén készítette el a részt vevő 35 fős lánykarral az előadás CD-felvételét, amely megvásárolható lesz majd az előadások helyszínén.
– Megálmodtuk az adventi hetek és a karácsonyi ünnepvárás leggyönyörűbb és legmeghatóbb utaztatható ének-zenei produkcióját – áll az ExperiDance produkció ajánlójában. – Célunk volt létrehozni egy olyan, ismert magyar és angolszász karácsonyi dalokra épülő „angyali jelmezekbe csomagolt” ének-zenei produkciót, amely az alap ExperiDance brand-től eltérő módon most ez egyszer nem táncban ad örömet és közösségi élményt nézőinknek. Ám ugyanúgy ráhangol és emeli a karácsony, a szeretet ünnepének hangulatát, ezzel egy emberibb világ érzését erősítve rohanó hétköznapjainkban. Nem elhanyagolandó szempontként felidézve nézőinkben a békebeli idők nosztalgikus életminőségének életérzését.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.