- hirdetés -

Van Orosházán olyan fenyőfa, amely karácsonyfa lehetne? És felesleges fenyőgallyak? Mindkettőre szükség lenne idén az ünnepi hangulathoz a város főterén.

Orosháza már javában készülődik az adventi rendezvénysorozatra – ezúttal is számos programot tartogat a karácsony előtti hónap városunkban.

A szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan idén is remélik: van Orosházán egy méretes, szép fenyő, amelyből a város karácsonyfája lehetne, és hetekig díszíthetné a főteret. Emellett fenyőgallyakat is keresnek nagy mennyiségen, ebből építenék meg az Oros-haza Baráti Kör tagjai az óriás adventi koszorút. Az egyesület már dolgozik: készülnek az idei adventi bögrék, amelyekből a forró teát kínálják majd az ünnepi vasárnapokon, és új díszeket is csinálnak az adventi koszorúra.

Akinél tehát van fenyőfa, melyből méltó karácsonyfa lehet, vagy pedig a koszorúhoz szükséges fenyőág, kérjük, küldjön erről e-mailt az info@varosuzemeltetes.hu címre vagy telefonáljon a +36 68/512-460-as számra, név, lakcím és telefonszám megadásával.
A díjmentesen felajánlott fát az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. kivágja és elszállítja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.