- hirdetés -

LEJÁRT JÁTÉK!

Egy szerencsés nyerhet jegyet, és vihet is magával valakit a művelődési házba. A darab főszerepében Hernádi Judit és Kern András.

November 2-án 19 órától mutatják be a művelődési ház színháztermében Richard Baer: Hitted volna? című darabját, Hernádi Judit és Kern András főszereplésével.

„Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik a városból, új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát. Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor …”

A két főszereplő: Hernádi Judit és Kern András (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)
A két főszereplő: Hernádi Judit és Kern András (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)

Ha kedvet kaptál a színházi előadáshoz, válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerd meg te a páros belépőt.

Ki a rendezője az Orlai Produkciós Iroda által játszott „Hitted volna?” c színdarabnak?

A: Verebes István

B: Alföldi Róbert

C: Koltai Róbert

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk október 16-a, péntek 18 óráig. Kérjük, hogy az email tárgya legyen színház és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy darab páros belépőjegyet sorsolunk ki. A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.