- hirdetés -

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete október 3-án tartotta Idősek Világnapi programját, melyen mintegy 120-an vettek részt.

A rendezvénynek az egykori Mezgé nagyterme adott otthont, ahol az egyesület elnöke, Hortobágyi Zoltán nyá.hőr alez. köszöntőjében kiemelte, a már hagyománnyá vált programjuk az idősek tiszteletének, megbecsülésének, szeretetének jelképe. Külön köszöntötték a 80 év feletti tagokat, megköszönve áldozatos munkájukat, a két legidősebbnek, a 92 éves Konczos Józsefnének és a 87 éves id. Üveges Györgynek ajándékkal is kedveskedtek – tudtuk meg az egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójából.

Béres Enikő műsora nagy sikert aratott, csakúgy, mint az egyesület férfi énekkarának előadása, katonadalokkal szórakoztatták a jelenlévőket. A vegyes tánckar produkciója és a szavalat után Kasza Béla és társa vette át a fő szerepet, zenéjüket csak a finom ebéd szakította meg. Az orosháziak mellett gyulai, battonyai nyugdíjasok is részt vettek az Idősek Világnapi rendezvényen, a vidámság, jókedv a késő délutáni órákig tartott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.