- hirdetés -

A legfrissebb közigazgatási információkat szolgáltatja az új térkép – novemberre készülnek el a kiadványok.

2008-as a legutóbbi térkép Orosházáról, azóta sok változás történt a városban, elég csak a két évvel ezelőtt átadott főtérre gondolni. Időszerű volt tehát az újabb kiadás. A Stiefel Eurocart Kft. készíti az új térképeket, amelyek nyomtatott példányszáma 1000 darab, mérete 99×70 cm, és kivitelezés szerint lesz fóliázott, írható letörölhető felület, illetve hajtogatott kivitel – tudtuk meg Solymosi Ferenc területi igazgatótól.

A térképeket – amelyeken a város cégei, vállalkozásai, intézményei jelennek meg – részben az önkormányzat terjeszti majd: kihelyezi intézményeiben, ügyfélszolgálati pontokon. Emellett a térképeken megjelenő cégek is kapnak példányokat saját irodájukba, valamint partnereik felé szétosztásra. A Stiefel szállodákban is kihelyezi majd a térképeket.

– A térkép házszámozott, a legfrissebb közigazgatási információkkal (utcák, közlekedési hálózat) ellátott, turisztikai információk, nevezetességek szerepelnek majd rajta. A térképkészítéshez az adatokat az önkormányzat biztosítja, a városfejlesztési osztály korrektúrázza. A térkép a gazdasági szereplők számára kiválóan alkalmas tervezéshez, segíti a helybelieket és az Orosházára érkező turistákat a városban történő eligazodásban. Utóbbi azért is fontos, mert a városban jelenleg alig található olyan térkép, amelyen tájékozódhatnak – hangsúlyozta Solymosi Ferenc, hozzátéve, a térképen van még hely a bemutatkozni kívánó cégeknek, vállalkozásoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.