- hirdetés -

Érden léptek szőnyegre birkózóink, a csapatbajnokság nagy küzdelmeket, jó mérkőzéseket hozott.

2015 utánpótlás szabadfogású csapatbajnokságát rendezték vasárnap Érden, összesen 15 csapat nevezett a megmérettetésre, melyen ott voltak az Orosházi Spartacus Birkózó Klub tehetségei is. A csapatokat öt, hármas csoportba osztották, a Spartacus a tavalyi évben a harmadik helyen végzett, ezért kiemelt csapatként szerepelt, a Dunaferr és Cegléd gárdájával egy csoportban.

151006_birkozas

Hangya János edzőtől megtudtuk, hogy a Dunaferrel kezdtek, és magabiztosan nyertek (30-8 arányban), a Cegléd azonban erősebbnek bizonyult és nagy csatában kikaptak, ezzel a csoport második helyén végeztek. Ezt követően a csoportelsők mentek az első öt helyért, míg a csoportok második helyezett együttesei a 6-10. helyért. Utóbbiban Tatabánya, Kecskemét, Pénzügyőr, Kaposvár és Orosháza birkózói mérték össze tudásukat, ahol a mieink magabiztosan meneteltek:

Orosháza – Tatabánya 24 – 11
Orosháza – Kecskemét 23 – 12
Orosháza – Pénzügyőr 19 – 14
Orosháza – Kaposvár 21 – 16.

A Spartacus gárdája ezzel a hatodik helyen végzett az utánpótlás szabadfogású csapatbajnokságon, a csapat tagjai: Balogh Zoltán, Vilhelm Zoltán, Villim István, Rácz György, Hódi Kevin, Vrábel Ákos, Szél Balázs, Khar Csaba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.