- hirdetés -

Antal Dániel állhatott a dobogóra Tatabányán, junior kötöttfogású megmérettetésen indultak birkózóink.

Az év második felének első egyéni bajnokságát rendezték a hétvégén a birkózóknál, a Junior Kötöttfogású Magyar Bajnokságnak a tatabányai városi sportcsarnok adott otthont. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub négy sportolóval indult az országos seregszemlén, végül hárman pontszerző helyre tudták beverekedni magukat.

Hangya János edzőtől megtudtuk, hogy Antal Dániel 66 kg-ban birkózott, és a súlycsoport bajnokától, Losonczi Ottótól szenvedett vereséget. A vigaszágon viszont mindenkit megvert, így a harmadik helyen zárt. 60 kg-ban Rácz György, míg 74 kg-ban Hódi Kevin az 5. helyet érte el, Szél Balázs nem végzett pontszerző helyen.

Szintén Spartacus-hír, hogy a hétvégén az FTC Népligeti edzőközpontjában rendezték meg az Atomhajó nemzetközi szabadfogású birkózóversenyt, melyen 21 egyesület mintegy 170 versenyzője mutathatta meg felkészültségét. Az orosházi klub tíz fővel képviseltette magát, a cél a tapasztalatszerzés volt, hiszen a csapat majdnem minden tagjának ez volt az első budapesti versenye. Eredmények: gyermek korosztály
35 kg Kungli Csaba 6. hely, diák II. korosztály 38 kg Molnár Tibor 3. hely. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.