- hirdetés -

LEJÁRT JÁTÉK!

Városunkban vendégeskedik szerdától vasárnapig a Richter Florian Cirkusz. Ha jól válaszolsz és a szerencse is neked kedvez, megnézheted különleges előadásukat.

Telt házas előadásokkal, hatalmas közönségsikerrel indult útjára a Fővárosi Nagycirkusz utazó cirkusza. A magyar és nemzetközi sztárokat felsorakoztató műsort országszerte bemutató turné társulatvezetője, szakmai partnere napjaink legnagyobb cirkuszbajnoka, a magyar cirkuszművészet utazó nagykövete, Richter Flórián.

Szeptember 23-27. között Orosházán vendégszerepel a társulat, sátrukat a Tesco-parkolóban állítják fel. Az előadások kezdete szerda, csütörtök, péntek 18 óra, szombaton 15 és 18 óra, vasárnap 11 és 15 óra.

Fellépők: Richter Florian – Aranybohóc-díjas lovasakrobata, Four Pantheras, Baross Imre Artista Iskola növendékeinek karusszel száma, Redi Monticcio és tigrisei, Alexander csoport komikus deszka- és akrobataszámával, Bungeeing Girls. A látványos produkciók mellett Szandra, az elefánt és az olasz Christian Folco bohóc teszi igazi családi programmá a cirkuszi előadásokat.

A Richter Flórián Cirkusz vadonatúj, fantasztikus műsorát a három és fél méter magas muránói kristálycsillár alatt mutatja be, amit Sandra az elefánt kapcsol fel! Az előadások előtt állatsimogatás, lovaglás, kicsiknek póni-lovaglás!

Ha te is betekintést szeretnél nyerni e különleges cirkuszi világba, játssz velünk! A helyes válaszadók között egy darab, négy fő részére szóló belépőt sorsolunk ki. Íme a kérdés:

Mikor született Richter Flórián?

A – 1970. augusztus 23.

B – 1965. január 4.

C – 1977. november 18.

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk szeptember 22-ig, kedd 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen cirkusz, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy darab 4 főre szóló belépőt sorsolunk ki. A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.