- hirdetés -

Az év fürdője online közönségszavazás szeptember 12-i állása szerint Orosháza-Gyopárosfürdő a Top10-ben az ország legnagyobb fürdői között. Szeptember 30-ig tudtok voksolni.

Júniusban indult – először, de hagyományteremtő jelleggel – az a kezdeményezés, mely a páratlan magyarországi termálvízkincsre, az erre épülő minőségi fürdőkre és magára a fürdőzésre szeretné felhívni a figyelmet. A www.azevfurdoje.hu internetes oldalon közel kétszáz magyar fürdő mérkőzik meg a közönségszavazás keretein belül. Három kategóriában – Az év fürdője, Az év feltörekvő fürdője, A helyiek kedvenc fürdője – lehet szavazni szeptember 30-ig.

Az év fürdője címért Gyopárosfürdő is ringbe szállt, és továbbra is a Top10-ben van. A szavazás szeptember 30-ig él, tegyünk közösen azért, hogy fürdőnk kiváló helyen végezzen. Csak egy kattintás.

A nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki, a szavazáson legtöbb voksot kapó intézmények egész éves, hangsúlyos médiamegjelenést nyernek 2016-ra. Az interneten szavazók között szintén értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.