- hirdetés -

Meghívásos Felnőtt Kötöttfogású Csapatbajnokságon vettek részt a Spartacus versenyzői, akik kellő helytállást mutattak a megmérettetésen.

Szombaton Magyarkanizsa adott otthont annak a nemzetközi kötöttfogású csapatbajnokságnak, melyre hét csapat nevezett: két szerb, két magyar, egy-egy cseh, román és horvát. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub gárdája főként szabadfogású birkózókkal vett részt a versenyen, akik kellő helytállást bizonyítottak ebben a fogásnemben is.

ff
A nemzetközi versenyen az ötödik helyen végeztek az orosházi birkózók (Fotó: Spartacus)

A csapatokat egy négyes és egy hármas csoportba osztották, az orosháziak a hármas csoportba kerültek a horvátok és az egyik szerb csapat mellé. A horvátok kimagaslóan szerepeltek az egész tornán, legyőzték a mieinket (és utána sorban mindenkit, így megnyerték a versenyt), a szerb csapat ellen sajnos érződött a hazai pálya előnye, ennek is köszönhetően csapatunk végül a csoport harmadik helyén végzett. Következő mérkőzés a másik csoport harmadik helyezettével, a román gárdával zajlott, őket simán legyőzve az ötödik helyen végeztek az orosháziak – tudtuk meg a helyi klub beszámolójából.

A csapat tagjai: Toll Attila, Villim István, Rácz György, Antal Dániel, Hódi Kevin, Sepeczán János, Gelegonya Kristóf, Gajdán János.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.