- hirdetés -

Az orosházi birkózóra is voksolhatunk egy országos program keretében. Edzője szerint legnagyobb erénye a győzelembe vetett hit, ezúttal mi segíthetjük győzelemre.

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzőjére, Szél Balázsra is lehet szavazni a DIGI Sport által meghirdetett „A nap hőse” szavazáson. Utánpótlás válogatott birkózónk is „ringbe száll” elsőként a heti versenyben, a többfordulós voksolás fődíja egy éven át havi 100.000 forint ösztöndíj.

Szél Balázs - tervekkel, célokkal és hittel a sport világában
Szél Balázs – tervekkel, célokkal és hittel a sport világában

A kadet Európa-bajnoki bronzérem – Balázs azt mondja, erre az eredményére a legbüszkébb, stílusát pedig úgy jellemzi: minél több akció a szőnyegen. A magyar utánpótlás birkózás vezetője, idősebb Lévai Zoltán küzdeni tudását emeli ki, azt, hogy mindig hisz a győzelemben. Édesapja, Szél Attila is megszólal a bemutatkozó videóban, bepillantást kaphatunk egy birkózó mindennapjaiba.

Balázs kedd reggel jól állt a heti versenyt tekintve, ahhoz, hogy ez így is maradjon, szüksége van a szavazatokra. Bemutatkozó videóját itt tekinthetitek meg, szavazni pedig itt van lehetőség.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.