- hirdetés -

Orosháza-Gyopárosfürdőn megválasztották a Kenyérünnep Szépe 2015 legszebb lányait augusztus 20-án. Megszólaltattuk a legszebb lányt.


Tizenkét szépség közül Szakálos Dóra fejére került a korona, nyereménye egy belföldi wellness hétvége, a Spirit Szépségközpont szépészeti csomagja, Gyopárosfürdő ajándéka és sok más meglepetés. A két udvarhölgy Árki Bianka és Kiss Bianka lettek, akik hasonló nívós ajándékokkal lettek gazdagabbak. A különdíjat, mely Molnár Előd profi fotós nagy értékű portfólió fotózása, Bertók Brigitta vihette haza. A zsűri döntése alapján Szakálos Dóra, Jákob Klaudia, Simon Márta Nikolett, Mészáros Rafaella és Kiss Bianka lett az az öt legszebb lány, akik tovább jutottak a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe döntőjébe, Szarvasra.

A verseny után Szakálos Dórát, a győztes szépséget kérdeztük.
– Nagyon örülök, hogy megnyertem a versenyt. Különösképpen nem készültem rá, persze sportolok folyamatosan. Nem számítottam rá, hogy én nyerek, mivel rengeteg szép lány indult a megmérettetésen. Több szépségversenyen is indultam, ahol eddig második és harmadik helyezést értem el, úgyhogy ez hatalmas öröm számomra – avatott be minket a 19 éves gyomaendrődi lány.

Szakálos Dóra nyerte el a Kenyérünnep Szépe címet és az ezzel járó koronát (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
Szakálos Dóra nyerte el a Kenyérünnep Szépe címet és az ezzel járó koronát (Fotó: Rajki Judit)

Dóra jelenleg a fővárosban tanul idegenvezetői szakon. Később stuardess szeretne lenne, mert nagyon szeret utazni, szereti az idegen nyelveket, kultúrákat. Elmondása szerint még semmit nem látott a világból, így számára a légiutaskísérői állás álom munka lenne. Amennyiben ez nem sikerülne, gyóypedagógiát szeretne tanulni, mert szereti a gyerekeket, és szeretne rajtuk segíteni. Dórának tovább szurkolhatunk szeptemberben a Miss Alpok Adria Békés megyei döntőjén.

Nagyon nehéz volt a zsűri döntése már az előválogatón, hiszen az ország minden tájáról érkeztek lányok, volt aki 400 kilométert utazott, hogy megmutassa szépségét a Kenyérünnep Szépe választáson. Az eredeti 10 döntős helyett így 12 lányt sikerült beválasztani a döntőbe.

A megmérettetésre a rossz idő ellenére ugyanolyan odaadással, igyekezettel vágott neki a 12 döntős lány és a szakmai stáb. A felkészülést már előző nap elkezdték, augusztus 19-én este az Alföld Gyöngye Hotelben. A szorgalmas munka és a késő estig tartó próbák nem voltak hiábavalók, hiszen igen színvonalas 2 órás programmal kápráztatták el a közönséget és a szakmai zsűrit a hölgyek. A szünetekben a FitDance Center SE táncosai és Csordás Ákos koncertje szórakoztatta a közönséget.

A Szépet a Színpadra Egyesület és a Neo Divatstúdió közös szervezésében lezajlott az idei évi rendezvénysorozat utolsó állomása Orosháza-Gyopárosfürdőn, így összejött azon 12 gyönyörű hölgy, akik a Megye Szépe címért folyó küzdelemben folytatják a versengést néhány hét múlva, ahol kiderül, ki lesz a megye legszebb lánya, aki képviseli Békés megyét az országos döntőben.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.