- hirdetés -

Csehországban felnőtt fekvenyomó Eb-n vett részt az Orosházi Toldi SE versenyzője, Szabó Ágnes. Azt mondja, jobb eredményt várt, de ez is egy tapasztalat.

Augusztus 6-8. között a csehországi Pilzenben rendezték meg a Felnőtt Fekvenyomó Európa-bajnokságot, melyen a negyedik helyen végzett az Orosházi Toldi SE versenyzője, Szabó Ágnes 192,5 kg-os teljesítménnyel.
– Döbbenetesen erős mezőny volt. A 2. és a 3. helyezett is 195 kg-ot nyomott. Áginak ezúttal a 197,5 kg nem sikerült, ami a második helyet jelentette volna számára. Jó erőben volt, edzői részről taktikai hibát vétettem, a harmadik fogásnál nyomóruhát cseréltünk, amit nem kellett volna – összegzett Musztafa Imre vezetőedző.

Az orosházi versenyző jobb eredményre számított a kontinensviadalon, ahol – mint ahogy ő is fogalmazott – nagyon komoly mezőny jött össze.
– Ha valaki azt mondja a verseny előtt, hogy 192,5 kg-mal negyedik leszek, kinevetem. Szerettem volna jót nyomni, illetve jó helyezést elérni, ezúttal nem sikerült. Bár a 192,5 kg sem rossz eredmény, de azért többet vártam magamtól – emelte ki Szabó Ágnes, hozzátéve, minden versenyen lehet tanulni, ez is egy tapasztalat, folytatja tovább a munkát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.