- hirdetés -

Ha szeretnéd gyakorolni az angol nyelvet, egy új kultúrát megismerni és a sport általi nevelésről többet megtudni, 15-25 év közötti vagy és Orosházán élsz vagy tanulsz, akkor jelentkezz magyar résztvevőnek ifjúsági cserénkre – olvasható a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) felhívásában.

A HUN-ICE Sport in Social inclusion & non formal ifjúsági csere során Izlandról érkeznek Orosházára fiatalok szeptember 8-16. között. A projekt célja, hogy közösen átbeszéljék, hogy mennyire hatékony eszköz a sport, mint bevonási eszköz.

Hangsúlyos elem továbbá, hogy mindezt egy magyar jó példán keresztül, az orosházi Extrém Sportnapon való részvétellel, tényleges megtapasztalással éljék át a résztvevők. Az ifjúsági csere eredménye egy nyilvános, Orosházán bemutatott kiállítás lesz, amit az izlandi és magyar résztvevők készítenek el együtt. A kiállításon olyan képeket, fotókat és videókat mutatunk be a közönségnek, amely a sport, mint a társadalmi bevonás hatékony eszközét illusztrálja.

A résztvevőknek a csere teljes idejére biztosítanak étkezést, illetve amennyiben tanulmányi jogviszonya van igazolást is adnak.

Jelentkezés feltétele: társalgási szintű angol nyelvtudás, jelentkezési lap kitöltése online: itt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.