- hirdetés -

LEJÁRT JÁTÉK!

Ha szereted a történelmet és a zenés darabokat, akkor neked szól ez a játék. Ha játszol és nyersz, négyfős belépőt adunk a Fejedelem című történelmi musicalre a Szarvasi Vízi Színházba.

A Fejedelem című produkció július 12-én, 20 óra 30 perctől lesz látható a Szarvasi Vízi Színházban. Négy főre szóló jegyet sorsolunk. A történelmi musical – az Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. és az egri Gárdonyi Géza Színház közös előadása.

A Fejedelem című produkció a második olyan történelmi tárgyú mű, melyet Moravetz Levente íróként is jegyez. Az ezt megelőző Zrínyi 1566 című musical zenéje is a Balásy Szabolcs ≥ Horváth Krisztián szerzőpáros nevéhez fűződik. Moravetz Levente szerint igenis van igény a magyar történelmet, annak jelentős alakjait bemutató zenés színházi előadásokra. Különösen igaz ez II. Rákóczi Ferenc esetében, akire még napjainkban sem gondolunk történelmi szerepének megfelelően. A musicalt, mely főhajtás a Rákóczi szabadságharc 300. évfordulójának tiszteletére, 2011-ben mutatták be Egerben.

Íme a kérdés:
Melyik magyar bankjegyen található Rákóczi Ferenc portréja?

A: Tízezres bakjegy
B: Kétezres bankjegy
C: Ötszázas bankjegy

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk július 8-ig, szerda 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen fejedelem, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között négyfős belépőjegyet sorsolunk ki. A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.