- hirdetés -

Ismét remek nyári esti kikapcsolódást kínál a Szarvasi Vízi Színház. Remek darab, Cseke Péter rendezésében, kiváló színészek tolmácsolásában.

Július 11-én látható Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila Csoportterápia című darabja a Szarvasi Vízi Színházban, a remek kikapcsolódást ígérő komédia Kecskemétről érkezik a Körös partjára, a kecskeméti Katona József Színház előadásában. Nézd meg! Ha segítségre van szükséged, azért, ha csak szórakozni szeretnél, azért.

Mindannyian segítségre szorulunk. Ki-ki a maga módján keres megoldást a hétköznapjait megkeserítő problémákra. Közülünk páran úgy döntöttek, csoportterápiába fojtják bánatukat, mert egyedül nem megy. Csábító lehetőség a mieinkkel hasonló sérüléseket elszenvedettek társaságában megvitatni gondjainkat – egy hozzáértő vezetésével.

Csoportterápia Fotó: színház
Lajost Mikó István, a kecskeméti Katona József Színház művésze formálja meg a darabban (Fotó: színház)

Már az is sikerként könyvelhető el, ha egyértelmű kérdéseket tudunk megfogalmazni ügyünket illetően, például, hogy hol van az orvos? Nélküle nem biztos, hogy a leggördülékenyebben indul ez a történet és különben is, kik ezek itt körülöttem a mondvacsinált problémáikkal, mikor az én életem sokkal nagyobb kátyúban van?!

Ám, kedves nézők, ne sejtsenek mindemögött száraz, unalmas, diagnosztizálással töltött órákat, hiszen a Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila alkotta írótrió humorban és dalban mondja el… Egy „mjuzikelkámedi” két felvonásban Cseke Péter rendezésében, kiváló színészek tolmácsolásában!

Jetti: Dobó Enikő
Ervin Iván: Aradi Imre
Trixi: Csombor Teréz
Sziszi: Kiss Zoltán
Lajos: Mikó István
Natasa: Hajdú Melinda
Portás: Váry Károly

rendező: Cseke Péter
díszlettervező: Tihanyi Ildikó
jelmeztervező: Tihanyi Ildikó
koreográfus: Barta Dóra
zenei vezető: Károly Kati
zenei felvétel: Bolba Lajos
karmester: Látó Richárd
súgó: Arató Andrea
ügyelő: Berki Zoltán
asszisztens: Sirkó Anna

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.