- hirdetés -

Új helyre költözik a pár éve idejött Woertz Hungária Kft. A svájci cég nyílt napján bárki bemehet az üzembe, hogy körbenézzen. Az is, aki munkát keres, hiszen 40 embert keresnek, hogy bővülhessenek.

Nyílt napra várja az érdeklődőket a Woertz Hungária Kft. Szombaton, július 4-én 14-től 18 óráig a Szabadság tér 1 szám alatt, a Kereskedelmi Bank egykori épületében lehet megtekinteni az új helyszínre költözött üzemet.

A gyár két évvel ezelőtt kezdte meg munkáját Orosházán a Gyártelep utcán. Arról, hogy mit is gyártanak, itt írtunk korábban.

Az akkor még kis létszámmal induló vállalkozás mára 32 fővel dolgozik és egyre bővül, mára kinőtték az eddigi csarnokot. A cégtől kapott információk szerint újabb 40 munkavállalót kívánnak felvenni.
– Szeretnénk, ha sokan eljönnének a Nyitott Kapuk Napjára. Ismerjenek meg bennünket, hiszen bemutatjuk, hogyan dolgozunk, és milyen termékek készülnek az új helyen – mondta az OrosCafénak Ónodi Tamás, a cég ügyvezető igazgatója. – Szeretnénk, hogy ez a cégünk számára örömteli nap az orosháziaknak is emlékezetes maradjon, ezért meghívtuk a Benkó Dixieland Band tagjait, akik szombat este 7 órától ingyenes koncertet adnak a főtéren – tette hozzá Ónodi Tamás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.