- hirdetés -

Azt mondja az Oros-haza Baráti Kör, hogy van két sokat látott kötele. Mindkettő kibogozva. Most már csak a csapatok kellenek, akik felveszik a kötelet és vállalják a küzdelmet. Augusztusban húzós este, írjuk a részleteket. 

A helyszín nem változik, ismét a főtérre szervezte meg a Kötél- és kamionhúzók éjszakáját az Oros-haza Baráti Kör. Az időpont: augusztus 21-e estéje. Aki már volt, tudja, remek hangulatú, férfias összecsapásokban gazdag, adrenalin-növelő lesz ez az este. Aki pedig még nem volt, annak épp ideje eljönni – megnézni vagy kötelet húzni.

Nos, őket kellene legyőzni, ha szeretnétek a vándorkupát! (archív fotó: Rosta Tibor)
Nos, őket kellene legyőzni, ha szeretnétek a vándorkupát! (archív fotó: Rosta Tibor)

Az igazán nagy kérdés az, hogy a tavalyi győztes Guardian Bull’s csapata megőrzi-e veretlenségét? Vagy az, hogy mennyire elszántak és mennyire akarnak visszavágni az Orosházi Tűzoltók, akik 2014-ben elismerésre méltó, férfias csatában, de elvesztették a kupát? És az is kérdés: mennyire akartok ti beleszólni a verseny sorsába?

Ha beleszólnátok, akkor nevezzetek a VI. Kötélhúzók éjszakájára! Az Oros-haza Baráti Kör várja nyolcfős csapatok jelentkezését az oroshazabaratikor@gmail.com címen Dél-Békés bármely településéről augusztus 3-ig. Részletek a szervezők honlapján, ide kattintva.

Rice, Rice, Beatrice!

A kötélhúzók nagy összecsapása előtt koncert – Nagy Feró és a Beatrice lép színpadra, és ad másfél órás koncertet. És természetesen a kamionhúzás sem marad el. Háromfős csapatok küzdhetnek meg a 7,5 tonnás monstrummal. Az győz, aki a legrövidebb idő alatt húzza el a kamiont a kijelölt 15 méterre.

Lehet kipróbálni magatokat, gazdagodni egy élménnyel, rekordot dönteni, győzni! Kamionhúzásra a verseny előtt jelentkezhettek, nevezési díj nincs, de a csapatok száma véges.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.