- hirdetés -

LEJÁRT JÁTÉK!

A Jókai Mór nyomán íródott Szaffi táncmesét családoknak ajánljuk.

Mikszáth Kálmán szavaival élve, a Szaffi egy ”Fantasztikus, szertelen mese”. Egy olyan szerelmes mese, mely a kincskeresésről szól. A talmi, és a valódi értékek felismeréséről és ezek megtalálásáról, egy csipet varázslattal, egy maréknyi humorral és nem kevés érzelemmel fűszerezve.

Jókai Mór műve, a mai közönség számára leginkább Dargay Attila és Romhányi József örökifjú rajzfilmjeként vált ismerté, mely rabul ejti mind a gyerekek, mind a gyermeklelkű felnőttek képzeletét. Produkciónk újszerű megközelítésben kívánja megjeleníteni a mesét a tánc varázsán keresztül – olvasható a színház ismertetőjében.

A táncmese a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház és a GG Tánc Eger közös előadásában látható a Szarvasi Vízi Színházban, június 24-én 17 órától.

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és ha neked kedvez a szerencse, tiéd a 4 fős belépő.

Mi alapján kapta Szaffi a nevét?

A: ​Egy öregasszony macskája után

B: Egy gyógynövény után

C: Egy arab városnév után

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu e-mail címre várjuk ​június 21., vasárnap 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen Szaffi, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy négyszemélyes családi belépőt sorsolunk ki. A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.