- hirdetés -

Kiderült, ki lesz a meglepetés vendég az idei Sör-Virsli Fesztiválon. Jön a magyar zenei élet egyik nagyágyúja, akik soha nem jártak még nálunk. Ingyenes nyitókoncerten dübörögnek majd a tankok Orosháza főterén.

Volt az a plakát, amiről az elmúlt hetekben sokan és sokat beszéltek. A Sör-Virsli Fesztivál eddigi reklámjából kiderült, hogy július 17-19-e között jön az Irigy Hónaljmirigy, Majka & Curtis és a Mystery Gang. De a plakát közepén volt három nagy kérdőjel…

– Most már nem csak kérdőjelek vannak a palkáton. A meglepetés vendégünk nem más, mint a Tankcsapda, akik július 17-én, a fesztivál nyitónapján adnak nagyszabású élő koncertet Orosházára főterén – jelentette be a Jövő Építők TDM elnöke, Kiss László.

A keddi sajtóreggelin az is elhangzott, hogy a fesztivál nevéhez méltóan lesz sör és virsli minden mennyiségben, ráadásul aki sok sört vesz, az a Merian Foods Kft jóvoltából ingyen kapja majd az orosházi virslit.

Itt már nincsenek kérdőjelek, ez a végső program
Itt már nincsenek kérdőjelek, ez a végső program

Eddig a fürdőben volt a fesztivál, de idén beköltözik a főtérre, és ingyenes lesz.
– A sörről, a virsliről, az önfeledt szórakozásról és reméljük, a napsütésről szól majd a program. A fő fellépők mellett minden helyi civil egyesület is bemutatkozik majd pénteken és szombaton. Vasárnap pedig a főtéren Oros-Kosár kézműves kiállítás és vásár lesz, míg Gellértegyházán nagyszabású Folk-Fesztivált rendezünk – tette hozzá Kiss László.

A TDM megállapodott a nagy kereskedelmi szálláshelyekkel, így az ott megszálló vendégeket Dotto kisvonat szállítja majd a belvárosba. Az orosháziaknak is lesz lehetősége kiutazni ezzel a járművel Gyopárosfürdőre, de emellett a frissen elindult Turistabuszt is igénybe lehet venni.

Aki nem tudná azért, aki meg tudja, annak azért. Hangolódjunk a Tankcsapdára kicsit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.