- hirdetés -

Antal Dániel zárt másodikként, míg Rácz György a dobogó harmadik fokára állhatott fel a juniorok országos seregszemléjén.

Győrben léptek szőnyegre a napokban az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői, a Junior Szabadfogású Magyar Bajnokságon indult négy orosházi sportoló. A 60 kg-os súlycsoportban Rácz György és Villim István mérte össze felkészültségét, utóbbi versenyzőnk külön engedéllyel léphetett a szőnyegre. Mindketten a súlycsoport magyar bajnokától szenvedtek vereséget, majd a bronzéremért vívott csatában egymás ellen küzdöttek meg. Rácz György bizonyult most jobbnak, így megszerezte az előkelő harmadik helyet, Villim István az ötödik helyen zárt.

A 66 kg-osok mezőnyében Antal Dániel képviselte az orosházi színeket. A legjobb négy között sikerült legyőznie a súlycsoport válogatottját, így bekerült a döntőbe. Itt csepeli riválisától szenvedett vereséget, és a dobogó második fokára állhatott fel.

A versenyen 55 kg-ban indult Toll Attila, de sajnos egy szoros mérkőzésen alulmaradt, majd legyőzője is kikapott, így Attilának búcsúznia kellett a versenytől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.