- hirdetés -

Hot like we – ezt a számot rakta össze Tóth B. Richárd az angol rapper ikrekkel. A RaggaTwins az orosházi forgatás után repült is tovább egy fellépésre. 

Az orosházi és mindössze 21 éves Tóth B. Richárd, művésznevén Realecta már hat éve foglalkozik zenéléssel, zeneírással. Autodidakta módon jött rá a dallamok megfelelő összhangjára, ahogyan ő fogalmaz, mindössze matematika az egész. Számítógéppel tervez főként elektronikus zenét, de dalszövegeket is ír, emellett a videóklippek rendezésében is otthonosan mozog.

A fiatal srác gondolt egy nagyot, és e-mailban, néhány referencia munkáját csatolva felkereste az angol sztárbandát, a RaggaTwins-t, hogy közreműködjenek együtt vele egy zenében.
– Skrillexet (három Grammy-díjas amerikai előadó – a szerk.) nagyon szeretem, a legújabb albumán a RaggaTwins két zenében is közreműködött. Nagyon megtetszett a hangjuk és gondoltam írok nekik – tudtuk meg Richárdtól. – Nem is számítottam rá, hogy válaszolnak, de válaszoltak. Elküldtem nekik pár referenciazenémet és azt mondták, hogy benne vannak.

Tóth B. Richárd Richárd a két londoni sztár között. A jövőben még lehet, hogy együttműködnek.
Tóth B. Richárd a két londoni sztár között. A jövőben még lehet, hogy együttműködnek.

Így kezdődött a történet, majd pár virtuális találkozás után el is készült a zene. A rapperek Angliában felénekelték a szöveget, elküldték Richárdnak, aki ráillesztette  a hangot a zenére, és már csak a klip volt hátra. Újabb meglepetés volt, hogy az ismert zenészek egyenesen Orosházára jöttek forgatni, a rájuk eső részt egy délelőtt alatt letudták, majd repültek is tovább egy fellépésükre. A Hot like we-t másfél napig forgatták egy hangárban a zeneszerző és egyben rendező Richárd nagyon elégedett az eredménnyel. A zene bekerült több zenei letöltő oldal top100-as listájába és egy hete a Yotube-on is elérhető.

Íme a klip:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.