- hirdetés -

Az Európai Uniós pályázatok lezárásáért is felel mostantól Kovács Péter Dávid, akit a regionális fejlesztési ügynökség megyei vezetőjének választottak.

A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Békés megyei fióktelepének vezetését május 20-ától látja el az orosházi szakember.

Kovács Péter Dávid
Kovács Péter Dávid

Kovács Péter Dávid 13 évet dolgozott a versenyszférában, vezető beosztást látott el több ipari, termelő cégnél. Emellett 2013-tól mostanáig a Széchenyi Programiroda orosházi irodavezetője volt.

Jelenleg cégvezetői feladatai mellett Orosházán tevékenykedik, a város képviselő-testületének tagja, a pénzügyi bizottság elnöke, illetve Orosháza város gazdaságfejlesztési tanácsnoka.

– Cégvezetőként legfontosabb feladatom a 2007-2013-as uniós pályázati ciklus zárásában való részvétel. Ez az első fejlesztési ciklus Magyarország életében, kiemelt jelentőségű a megvalósult projektek befejezése, a végelszámolás, a programok lezárása. Ugyanakkor több nagyobb fejlesztés – szennyvízberuházás, ivóvíz-fejlesztés – még folyamatban van, ezek további kezelése, megvalósulások támogatása komoly feladatot jelent az előttem álló időszakban – fogalmazott a frissen kinevezett megyei Darfü vezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.