- hirdetés -

Szombat este a 29. programot tartották, mintegy kilencvenen kapcsolódtak ki a Székács iskola dísztermében. Októberben indul az újabb tanfolyam, decemberben jubilálnak.

Április 25-én este rendezték meg a Felnőtt Tánciskolások Bálját Orosházán. Ezúttal már 29. alkalommal mutatták meg Antali Zoltán táncpedagógus tanítványai, mit tanultak az elmúlt hetekben, hónapokban komoly munkával és kitartással. A kezdőktől a különböző szintű haladó csoportokig mintegy nyolcvanan vettek részt a most zárult tanfolyamon, melynek keretében tíz héten át tanulták a lépéseket, kovácsolódtak össze, alakultak ki barátságok.

(klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Hosszú hetek munkájára rakott koronát a szombat esti bál (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

– Egy újabb remek este van mögöttünk, éjjel egy óráig tartott a bálunk a táncosokkal, vendégeikkel. Erre az estére is a közkedvelt klasszikus és latin táncokkal készültünk, fergeteges volt a hangulat, mindenki maximálisan helyt állt. Továbbra is vallom: a tánc összekovácsol, harmóniával tölti meg lelkünket, és igénylik az emberek a közös időtöltést kulturált környezetben, kellemes társaságban – mondta el Antali Zoltán.

Amikor arról kérdezem – már vasárnap – a táncpedagógust, mit érez a bál másnapján, gyors a válasz: boldogságot és örömöt. Úgy fogalmaz: ilyenkor mindig megerősödik benne, hogy volt és van értelme a munkának, mely sokszor azért nem egyszerű (mint ahogyan más területeken sem).

Megtudtuk még, hogy a felnőtt táncoktatás folytatódik, október elején indul a következő tanfolyam, decemberben pedig már a jubileumi, 30. bálra készülhetnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.