- hirdetés -

A legaktuálisabb adó-, jog-, pályázati-, finanszírozási- és munkabiztonsági információkról lehet tájékozódni április 23-án Orosházán.

Vállalkozók Strukturált Tapasztalatcseréje címen tart konferenciát április 23-án 9 órától Orosházán, a Petőfi Művelődési Központban a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) – tájékoztatott a szervezet.

A VOSZ egy éve az egész országra kiterjedően ingyenes vállalkozói tanácsadói hálózatot épített ki, közösségi oldalt hozott létre, melyen a vállalkozók interaktív módon tudnak kérdéseket feltenni és saját termékeiket ingyen a www.vallalkozo.info piactér oldalán hirdethetik.

A személyes és telefonos tanácsadáson túl országszerte konferenciákat szerveznek. Ezek vállalkozói akadémiák, strukturált vállalkozói tapasztalatcserék és kétnapos konferenciák, ahol  tájékoztatást  kapnak a résztvevők a legaktuálisabb adó-, jog-, pályázati-, finanszírozási- és munkabiztonsági információkról.

A projekt célja, hogy a vállalkozások versenyképességét és piaci potenciáját erősítse. A projekt valamennyi szolgáltatása az érdeklődő vállalkozók és a vállalkozást tervezők felé térítésmentes, így a tanácsadás, a rendezvényeken való részvétel is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.